Amigo bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Amigo bingo har funnits sedan 1999 och är en av de största aktörerna på onlinebingomarknaden. Att spela på Amigo bingo är skojigt och enkelt. På Amigo bingo kan man vinna fina resor, kryssningar, juveler men också stora bonusar. Innan du kan börja spela bingo på sajten Amigo bingo så måste du registrera dig som användare. När du anmäler dig och gör din första insättning på Amigo bingo så får du en bonus på 300 %. Vid senare insättningar får du en bonus på 200 % på alla belopp över 50 dollar.

Amigo Bingo har ett så kallat Refer a Friend program. Med detta program kan du tjäna mycket pengar. När du har tipsat en ny person att börja spela på Amigo bingo så kommer du att få 50 % av varje insättning som din vän gör i hela 60 dagar. Kom dock ihåg att din vän måste kunna uppge ditt medlems-ID i samband med registreringen. Skulle din vän missa detta så kommer du inte få någon bonus.

På Amigo bingo kan du få support på både spanska och engelska. Varje vecka lockar Amigo bingo med något nytt och spännande. Du kan göra dina insättningar på ditt konto på Amigo bingo med VISA, MasterCard, Neteller, Citadel, MG och UseMyBank. Innan du skaffar ett konto på Amigo bingo är det mycket viktigt att du läser igenom de villkor som finns för spelande på sajten. På Amigo bingo sätter man säkerheten i första rummen. Det innebär exempelvis att konfidentiell information krypteras. Webbplatsen använder sig av en säker serverteknologi som används av banker.

När du loggat in på Amigo bingo kan du genast gå in i något av sajtens chattrum. Om ett spel pågår kommer du se en timer i sidans topp och då måste du vänta en liten stund tills nästa spel börjar. Du kan välja mellan och köpa brickor och du har loggat in korrekt samt har ett aktivt konto med tillräckligt med pengar för att handla. Det är mycket att köpa brickor. Du klickar endast på de brickor som du vill köpa. Amigo bingos spelserver väljer slumpmässigt ut brickor till dig. Du kan avböja dessa brickor och istället bläddra vidare bland andra brickor. När du hittat brickor som du tycker om så trycker du endast på BUY-knappen.

När du har köpt brickor så kan du inte få tillbaka pengarna för dessa, förutom om det skulle uppstå sådana tekniska problem att du inte kan slutföra spelet. I vilket fall som helst kan du vara tryggt förvissad om att Amigo bingo kommer att övervaka spelet så att det sköts på rätt sätt. Har du några frågor, som du inte tycker att du får svar på via sajten, kan du vända dig direkt till Amigo bingo. Amigo bingo går att nå via mejl sju dagar i veckan, från 06.00 till 02.00. Du hittar mejladressen på Amigo bingos hemsida.

Det är en god idé att då och då göra en paus från sitt spelande på Amigo bingo. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att finansiera ditt spelande på sajten. Skulle du börja ljuga för familj och vänner och hur ofta och hur mycket du satsar på ditt spelande på Amigo bingo, så är detta ett varningstecken.