Bertil bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Bertil bingo erbjuder bingospel online. När du registrerar dig hos Bertil bingo får du 40 kronor gratis att spela för. Företaget har erbjudit tjänsten sedan hösten 2006. Idag har Bertil bingo mer än 80 000 registrerade kunder. Det gör Bertil bingo till en av de ledande företagen på marknaden. Bertil bingo erbjuder flera olika typer av bingospel. Om du väljer variantbingo så består det av fem deldragningar. Det innebär att du har flera chanser att vinna. När det gäller klassisk bingo så vinner du om får fem nummer i rad, lodrätt, vågrätt eller diagonal.

Väljer du lunchbingo så fungerar det på samma sätt som variantbingo. Skillnaden är att det går snabbar. Spelet består av tre dragningar. Nya trefikabingo är också en form av variantbingo med fem deldragningar. En skillnad mellan variantbingo och trefikabingo är att det är lättare att kamma hem jackpotten i nya trefikabingo. Vidare fungerar spelen jättelätt och nattmackabingo som variantbingo. Brickorna för dessa spel kostar endast tio kronor styck.

Det är mycket enkelt att sätta in pengar på sitt bingokonto. Bertil bingo accepterar alla kort som är anslutning till Mastercard, VISA eller Eurocard. Du kan göra ett kostnadsfritt uttag från ditt spelkonto på Bertil bingo per vecka.

Innan du börjar spela på Bertil bingo ska du läsa de allmänna villkor som finns på sajten. Här får du svar på dina frågor som rör registrering, ditt spelkonto, insättningar och insatser. Vidare kan du läsa om frågor som exempelvis rör spelansvar, bonuspengar, vinster och priser. Om du ämnar börja spela på Bertil bingo ska du alltid först fundera på hur mycket du vill satsa.

Känner du att ditt spelande uppvisar destruktiva tendenser och att du spelar för mycket, så kan det vara en god idé att vila från bingospelandet några dagar. Skulle du få allvarlige problem med ditt spelande så ska du försöka att söka professionell stöd och vägledning. Det finns flera tecken som visar när ditt bingospelande har gått för långt. Exempelvis kan det vara att du börjar ljuga för familj och vänner om hur mycket du spelar, men också att du lånar pengar för att kunna spela.

Om du har några övriga frågor som du inte tycker besvaras på hemsidan kan du höra av dig direkt till Bertil bingo. Du når Bertil bingo på telefonnummer 0200-23 78 45. Du kan ringa varje dag mellan 13.00 till 17.00. Bingohallen är dock öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Mellan 04.00 till 06.00 mellan måndag och tisdag är dock bingohallen stängd.