Betsson bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Betsson är en spelportal på Internet som erbjuder flertalet produkter, däribland poker, kasino, lotter, sportsbetting och bingo. Företagets huvudkontor återfinns på Malta. Verksamheten drog igång i början av 2000-talet och sedan dess har företagets kunder ökat drastiskt. När du registrerar ett konto på Betsson bingo så får du 30 kronor gratis. Om du därefter gör en insättning på 300 kr så får automatiskt 300 kronor extra att spela för. Vidare får du poäng efter hur mycket du spelas. Du väljer själv om du vill spela upp pengarna eller byta dem mot pengar.

Betsson bingo erbjuder tre grundtyper av 75 bollars bingo. Dessa är klassisk, variant och mönster. Betsson bingo kan vidare erbjuda flera olika typer av spel. Du kan exempelvis välja mellan espresso, lunchen happy hour, simsalabim, rubinen och champagnebingo. Det är mycket enkelt att komma igång och spela bingo på Betsson. På Betsson bingo kan du köpa brickor från 5 kronor. Om det skulle ske ett avbrott när du spelar bingo på Betsson, men du lyckas koppla upp dig innan spelet är avslutat, kommer du att få ett meddelande där det står att du har ett ofullbordat spel. Men om du inte skulle hinna koppla upp dig igen innan omgången är färdigspelad kommer dina påbörjade och inköpta bingobrickor att sparas.

När du spelar bingo på Betsson kan du var helt säker på att spelen är rättvisa. De nummer som dras väljs helt slumpmässigt av en extern slumpgenerator RNG, Random Number Generator. Det innebär att Betsson inte själva kan påverka dragningarna under bingospelet. När du vinner på ett bingospel hos Betsson så betalas summan ut direkt till ditt bingokonto. Skulle ett bingospel ha mer än en vinnare, så delas vinsten. Din vinst hittar du i historik men dyker också upp i en så kallad pop up.

Om du skulle vilja ta ut din vinst så måste du först överföra beloppet från ditt Bingokonto till ditt Betssonkonto. Skulle det vara så att du har några bonusar kvar så måste du omsätta dessa in utbetalningen kan göras. Bonusarna fungerar på så sätt att de måste omsättas ett visst antal gånger innan du kan göra ett uttag. Får du en bonus på 30 kronor, och du har ett krav på 10 gångers omsättning, så betyder detta att du är tvungen att köpa brick för minst 300 kr innan du kan göra ett uttag. För att läsa mer om vilka omsättningskrav som gäller för en viss bonus kan du gå in på Betssons hemsida och läsa under kategorin “Kampanjer & Bonusar”.