Bingo bongo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Att spela bingo på Internet är kul och enkelt. Företeelsen har växt mycket i omfattning under den senaste tiden. Bingo bongo är en av de största sajterna när det gäller bingospel online. Det är mycket enkelt att komma igång med sitt spelande på Bingo bongo. Innan du registrerar dig som användare på Bingo bongo är det alltid en bra idé att läsa igenom villkoren för spelande. För att kunna spela på på Bingo bongo så måste man vara minst 18 år.

När du registrerar dig som ny användare på Bingo bongo får du 1 000 loyalty points, som är värda ett pund. Den minsta summan som du kan handla för på sajten är fem pund. Den minsta summa som du kan inkassera är också fem pund. I Bingo bongos chattrum kan du diskutera bingospelande med andra personer på sajten. För att kunna gå in på Bingo bongos chattrum så måste du först skaffa dig ett alias. Varje vecka delas en mycket stor summa i jackpotts ut.

En stor fördel med Bingo bongo är att du inte behöver sitta och vänta på att nya spel ska dra igång. På Bingo bongo startar nya spel varje tredje till femte minut och under spelet ropas en ny boll ut var tredje sekund. Du måste minst köpa en bricka till varje spel du deltar. Maximalt kan du köpa 24 brickor per spel. Bingospelandet är automatiserat. Det innebär att du som spelare inte behöver sitta och bevaka dina brickor. Skulle du få bingo kommer du således att bli meddelad dessa.

Om det skulle upptäckas att du fuskar, när du spelar på Bingo bongo, så kan företaget använda dina uppgifter för att skicka dessa vidare för att varna andra spelföretag och banker. Skulle du ha några klagomål på ett visst bingospel, så måste du skicka in dessa klagomål inom två veckor. Om det skulle finnas en diskrepans mellan det resultat som visas på din skärm och Bingo Bongos server, så är det alltid Bingo Bongos server som tillskrivs detta officiella resultatet. Skulle du inte kunna komma in på Bingo bongos sajt kan detta bero på att företagets server ligger ner. Detta tillhör dock ovanligheterna. När du köpt dina brickor så är du inne i spelet även ifall din Internuppkoppling skulle gå ner. Vidare kan det vara så att du har en brandvägg, vilket stoppar Bingo bongos chattservice att skicka meddelanden till din dator.

Det kan vara en god idé att göra pauser i sitt spelande då och då. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att finansiera ditt bingospelande. Vidare ska du alltid kunna tala om för familj och vänner hur mycket som du spelar. Märker du att du skulle börja få psykiskt dåligt av ditt bingospelande kan det vara en god idé att söka professionell hjälp. Skulle du ha några övriga frågor, som rör sajten, kan du ta kontakt direkt med Bingo bongo. Du kan skriva ett mejl till företaget direkt på deras hemsida. Bingo bongo försöker att svara på dina eventuella frågor inom fyra timmar.