Bingo bonus

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Om du ska spela bingo online är det mycket viktigt att du känner till vad en bonus är. En bingo bonus betyder att du som gör en insättning på ditt bingokonto kommer att få mer pengar på kontot att spela för än vad du själv satt in. Detta innebär att du kan spela fler spel på den aktuella bingosajten utan att du behöver sätta in mer pengar. Är du väljer mellan flera sajter, som du kan tänka dig att bli medlem på, så ska du emellertid inte låta bonusens storlek vara den enda avgörande faktorn.

Det finns flera andra saker som du ska väga in. Exempelvis kan det vara om bingosajten är på svenska, hur de olika spelen känns men också hur bra chatten är. Att spela bingo online är ofta en trevlig social aktivitet och således är klimatet på chatten mycket viktigt för helhetsupplevelsen när du spelar bingo online. När du satt in pengar på ditt konto kommer du att få en bingobonus som du måste omsätta. Antalet gånger som du måste omsätta bonusen är bestämt på förhand. Vanligt är att man måste omsätta sin bonus 10 gånger.

När det gäller så kallad insättningsbonus så fungerar den i regel så att du får din bonus efter att du första gången aktivt har satt in pengar på ditt konto. Om en bonus ligger på 100 % så innebär det följaktligen att för varje krona som du sätter in får du dubbelt så mycket på kontot. Det kan dock förekomma att du får en bonus även på de nästkommande insättningarna du gör. På vissa bingosajter kan du till och med få en bonus på alla insättningar som du gör.

Förutom insättningsbonus finns också något som kallas för gratis bingo bonus. Gratis bingo bonus betyder att du kan prova på att spela på en viss bingosajt utan att du för den skulle behöver göra någon insättning. En vanlig summa är mellan 30 och 100 kronor. Bonusen kommer in på ditt konto efter att du har registrerat dig som medlem på sajten.

På många sajter finns det också en bonus för dig som kan värva kompisar till sajten. Vanligt är att du får en viss procent i bonus av vad din kompis sätter in på sitt konto. För att kunna få ta del av denna bonus är det viktigt att din kompis även registrerat att det är just du som hjälpt honom eller henne att hitta till den aktuella sajten. En del bingosajter gör det också möjligt för dig att prenumerera på nyhetsutskick. På så vis kan du få uppdaterad information om eventuella bonusar.

Kom ihåg att du då och då ska göra pauser i ditt bingospelande. Bestäm dig alltid i förväg hur mycket du ska spela för. Har du svårt att hålla i slantarna kan det vara en god idé att göra upp en veckoplanering för hur mycket du får spela bingo för. Du ska aldrig låna pengar för att finansiera ditt bingospelande. Om du märker att du mår dåligt av ditt bingospelande så ska du inte tro att problemen kommer att lösa sig automatiskt med tiden. Sök istället hjälp omgående. Annars riskerar du att inte bara försätta dig ekonomiskt trångmål, men också försämra din relation till nära och kära.