Bingo jackpot

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Skulle du få bingo inom det angivna antalet bollar och rader, så är jackpotten din. Om fler bollar, än det angivna antalet, dras så kommer jackpotten att sparas till nästa omgång. Det innebär att jackpotten blir större vid nästa dragning. Detta kallas med en engelsk term för progressive jackpot. Den här typen av jackpot kan växa sig mycket stor om ingen spelare har vunnit under en tid.

Om det skulle vara mer än en person som får jackpot så delas den mellan vinnarna. Förutsättningarna för att få jackpot i klassisk bingo, mönsterbingo och variantbingo skiljer sig åt. Du ska alltid läsa om förutsättningarna för att få jackpotten i ett visst spel innan du börjar spela. Vissa bingosajter skickar ut nyhetsbrev till sina medlemmar. På så vis kan du enkelt hålla dig à jour om aktuell jackpot.

Att spela bingo online är en företeelse som blivit mycket populär den senaste tiden. Det finns många fördelar med att spela bingo online. Först och främst bestämmer du själv när du vill spela. Innan du anmäler dig som medlem på någon av de bingosajter som finns, är det alltid en god idé att ta dig tid att jämföra dessa sajter. De flesta sajterna brukar på mycket tydligt visa den aktuella jackpotten för ett visst spel.

Läs också på om vilka användarvillkor som finns. På så vis slipper du obehagliga överraskningar längre fram. Det kan exempelvis vara så att du endast kan göra ett visst antal kostnadsfria uttag från ditt bingokonto varje vecka. Skulle du ha några övriga frågor, som du inte tycker att du får svar på, kan du kontakt respektive bingosajts kundtjänst.

Kom ihåg att bingospelande på nätet alltid ska vara ett nöje. Det är alltid bra att då och då pausa från sitt bingospelande. Bestäm i förväg hur mycket du vill spela för. Skulle du börja må dåligt över omfattningen av ditt bingospelande kan du ta kontakt med Spelberoendes Riksförbund. De finns på flera orter runt om i landet. Du når dem på telefonnummer 020 – 81 91 00.