Bingo nätet

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Under den senaste tiden har det blivit alltmer populärt att spela bingo på nätet. En stor fördel med att spela bingo på nätet är att du själva bestämmer när du vill spela. Att spela bingo på nätet är både kul och enkelt. Det första steget i att bli en bingospelare på nätet tar du genom att registrera dig som medlem på någon av de sajter som erbjuder bingospel. Det finns många sajter på nätet, utländska såväl som svenska, där man kan spela bingo. Några av de mest kända är Ladbrokes bingo, Betsson bingo, Bertil bingo, Bingo bongo, Unibet bingo och Miss Bingo. Det kan vara en god idé att jämföra dessa sajter innan du börjar spela.

När du registrerar dig som medlem på någon sajt får du i regel prova på bingospel gratis. Den summa du får att spela för brukar ligga mellan 30 och 100 kronor. De flesta sajterna kan erbjuda bingospel med täta intervall. Därmed behöver du endast vänta några minuter på att ett spel ska dra igång. I samband med att du registrerar dig som medlem på en bingosajt så ska du också öppna ett konto till vilket du överför pengar som du kan spela med. Därefter är det bara till att köpa en bricka och börja spela. Det finns två olika sätt att spela bingo på nätet. Antingen spelar du direkt i din browser, eller så laddar du ner en mjukvara till din dator.

Att spela bingo på nätet är i regel också en social aktivitet. På de flesta bingosajter finns det ett chattrum där man kan diskutera med andra spelare. Vidare brukar det också finnas en manager för chatten som kan hjälpa dig ifall du skulle ha några frågor. Det är mycket viktigt att du noga läser på de villkor för spel som finns angivna på den aktuella sajten. På så vis minskar risken för obehagliga överraskningar längre fram. I samband med att man börjar spela bingo på nätet kan man stöta på olika uttryck som man inte känner till sedan tidigare.

Den engelska termen för bingobricka är face. Med auto-daub menas att programmet hjälper dig med att kryssa i dina nummer på brickan. Den elektroniska banken kallas ofta för cashier. Cash-in-prize menas att priset på ett visst spel blir högre ju fler som deltar. Med progressive jackpott menas att jackpotten växer ända tills någon vinner. Minimum buy-in är den minsta summan som du måste lägga ut på bingobrickor för att kunna vara med i spelet och vinna priser. Med wrap-up menas den sista omgången i bingospelet.

När du spelar bingo på nätet är det en bra idé att då och då göra pauser från sitt spelande. Du ska aldrig låna pengar för att finansiera ditt bingospelande på nätet. Vidare ska du alltid kunna tala om för familj och vänner om hur mycket du spelar bingo på nätet. Om du känner att du börjar må dåligt av ditt bingospelande på nätet kan det vara en god idé att söka professionell hjälp.