Caliber bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Cailber bingo är en bingosajt på nätet som drivs av St Minver Ltd. Det går snabbt och enkelt att komma igång med sitt spelande på Cailber bingo. Om du inte har spelat bingo online tidigare kan det vara en god idé att läsa på reglerna. Vidare ska du även noga läsa de förhållningsregler som tillämpas på Caliber bingo. För att kunna spela på Caliber bingo måste du registrera dig på sajten. När du anmäler dig som ny medlem på Cailber bingo så får du 30 kronor att spela för. Vidare dubblas din första insättning. Därefter är det att sätta igång och köpa brickor. Varje insättning som du gör på Caliber bingo måste vara större än 100 kronor. Vidare får en insättning inte överstiga 10 000 kronor. Du har möjlighet att göra upp till tio insättningar per dygn.

Du behöver inte vänta särskilt länge på att ett nytt spel ska dra igång på Caliber bingo. På sajten kan du se ett veckoschema över de bingospel som erbjuds. Caliber bingo har också ett forum där du kan läsa om de senaste vinnarna men också värva en vän. För varje vän som du värvar till Caliber bingo får du 50 kronor. Detta gäller endast för dig som gjort en insättning under de 30 senaste dagarna innan vännen blev värvad till Caliber bingo. Den vän som du värvar får också 30 kronor utöver den vanliga välkomstbonusen.

Om du laddar ner Bingo Alert till din dator så kan du ta del av information såsom hur mycket jackpotten ligger på, hur många spelare som är online på Caliber bingo, när nästa spel startar samt mycket annan värdefull information. När du laddar ner programmet så får du bingobrickor för 10 kronor. Kom dock ihåg att du måste har Windows XP för att kunna installera programmet. Som registrerad medlem på Caliber bingo har du också möjligheten att ta del av chattspel som arrangeras av Caliber bingo bingovärdar. Här kan du vinna chattspelsbonusar.

När du registrerar dig som medlem på Caliber bingo kan du vara tryggt förvisad om att alla dina personuppgifter och de inköp du gör på webbplatsen är skyddade. Caliber bingo använder sig av det bästa säkerhetscertifikatet som marknaden har att erbjuda. Dina personuppgifter kommer aldrig att vidarebefordras till någon tredje part utan ditt samtycke. För att kunna spela på Caliber bingo så måste du ha fyllt 18 år. Kom håg att du aldrig ska låna pengar för att finansiera ditt spelande på Caliber bingo.

Vidare är det alltid bra att då och då göra pauser från sitt spelande. Du ska alltid kunna vara ärlig mot familj och vänner beträffande omfattningen av ditt spelande. Om du märker att du skulle börja må dåligt av omfattningen av ditt spelande på Caliber bingo så ska du inte tro att dessa problem löser sig med tiden. Då ska du istället omgående söka hjälp. Har du några frågor och bingospelande, som du inte tycker att du får svar på via Caliber bingos sajt, så kan du höra av dig direkt till företaget. För att komma i direkt kontakt med Caliber bingo kan du ringa till deras kundtjänst. Du når dem på telefonnummer 0200-88 45 06.