Gratis bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Att spela bingo på nätet är kul och enkelt. Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder bingospel på nätet. Gratis bingo är ett sätt för bingosajterna att locka nya spelare. På så vis ska du kunna få en uppfattning om sajten. Gratis bingo är bra för dig som vill testa vilka olika aktörer som finns på onlinebingomarknaden. I samband med att du surfar in på de olika sidorna och provar gratis bingo kan det vara en god idé att anteckna ner några intryck som du får av sajten. Vidare ska du alltid läsa på vad de olika bingosajterna har för villkor.

När du anmäler dig på Betsson bingo får du 30 kronor att spela för. Betsson bingo är en av de stora aktörerna på marknaden när det gäller bingospel online. Företaget började med att erbjuda bingo på nätet i början av 2000-talet och sedan dess har antalet medlemmar skjutit i höjden. Ett annat företag som erbjuder gratis bingo online är Bertil bingo. När du anmäler dig som ny medlem på sajten för du 40 kronor att spela för. Bertil bingo har funnits sedan 2006 och idag mer än 80 000 registrerade kunder.

En annan stor aktör på marknaden som erbjuder gratis bingo är Ladbrokes bingo. När du anmäler dig som ny medlem på sajten så får du hela 100 kronor att spela för. Ladbrokes är ett välrenommerat företag som även erbjuder vadslagning, poker och casinospel. Även Happy Bingo erbjuder gratis bingo till nya medlemmar. I samband med att du blir medlem får du 30 kronor att spela för. Vidare dubblas din första insättning. Happy Bingo drivs av St Minver Ltd, vilket är en av de ledande företagen i Europa när det gäller spel på nätet.

En annan onlinebingoaktör som drivs av St Minver Ltd är Min Bingo. När du blir medlem på Min Bingo får du 30 kronor gratis att spela för. Ambassadör för sajten är en välkände Bingolotto-profilen Lasse Kronér. En del av vinsten går till Drottning Silvias Barn och ungdomssjukhus. En av de mest populära bingosajterna på nätet är Caliber Bingo. Som ny medlem får du prova gratis bingo för 30 kronor. Vidare fördubblas din första insättning. Caliber Bingo drivs också av St Minver Ltd.

När du väl kommit igång med ditt bingospelande, och satsar egna pengar, så ska du vara uppmärksam på eventuella destruktiva tecken i ditt spelande. Du ska aldrig låna pengar för att finansiera ditt bingospelande. Om du vidare känner att du är tvungen att ljuga för familj och vänner om hur mycket du spel, så ska du se detta som ett varningstecken. En god idé kan vara att sluta spela för några dagar. Märker du att du inte blir kvitt ditt spelberoende kan det vara bra om du försöker att få professionellt stöd för att komma tillrätta med problemen.