Ladbrokes Bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Ladbrokes är en vadslagningsfirma som också erbjuder vissa onlinetjänster, däribland bingo, poker och casino. Företaget har sin bas i Storbritannien och omsätter årligen mångmiljardbelopp. Att spela bingo på nätet är en företeelse som växer i popularitet. När du registrerar dig som ny spelare på Ladbrokes bingo så får du 100 kronor att spela för i välkomstbonus. Att spela bingo online på Ladbrokes fungerar på samma sätt som när du spelar vanlig bingo.

Du köper dina brickor och sedan är det bara att hoppas på att det är du som får ropa “Bingo!” först. När du spelar bingo på Ladbrokes kan du chatta med de andra som spelar. Vidare finns det en så kallad chattmoderator (CM). Skulle det vara så att någon uppför sig olämpligt i chatten så kan denne spelare bli anmäld av CM. Om Ladbrokes anser att någon spelare brutit mot reglerna så stängs spelaren av från chatten och kan således inte prata samtidig som han eller hon spelar.

Om du har funktionen automarkering på, så innebär det att din bingobricka fylls i automatiskt under spelets gång. Om du väljer att spela bingo på Ladbrokes så behöver du aldrig sitta och vänta på att nya spel ska dra igång. Nya spel kör igång med bara några minuters mellanrum. Att köpa bingobrickor på Ladbrokes kostar mellan en och tio kronor. Ju mer en bricka kostar, desto större är också den fasta prispoolen. Innan du kan börja spela på bingo på Ladbrokes så måste du registrera dig som ny användare och öppna ett konto.

Efter att du har registrerat dig som spelare på Ladbrokes bingo så är det bara att köra igång. Kolla vilka de aktuella kampanjerna är. Den första gången som du loggar in på Ladbrokes bingo som ny spelare, så behöver du välja ditt alias. I varje bingospel som du deltar i på Ladbrokes bingo finns en prispool som är garanterad. Denna kan du se på spelschemat men också inne i själva bingosalongen. Förutom detta kan du också få jackpott. På Ladbrokes bingo finns två jackpottar. Dessa kallas för 51 bolls jackpott och 48 bolls superjackpott. I varje parti som du spelar så finns det fem priset, en för varje rad. Har du några övriga frågor når du Ladbrokes kundtjänst på telefonnummer 020-78 79 00. Kundtjänsten är öppen varje dag mellan varje dag från 10.00 till 18.00.

Innan du börjar spela på Ladbrokes bingo är det mycket viktigt att du kontrollerar de villkor som finns. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att spela på Ladbrokes bingo. Om du märker att din relation till ditt bingospelande börjar bli destruktiv så kan det vara en god idé att sluta spela i några dagar. Skulle du fastna i en negativ spiral bör du söka professionell hjälp. Tydliga tecken på att ditt bingospelande gått för långt är att du ljuger för familj och vänner om hur mycket du spelar.