MariaBingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Maria Bingo är en sajt som ägs av Parabol LTD och som funnits sedan 2006. Att spela bingo på MariaBingo är både roligt och enkelt. Då du spelar bingo direkt i din webbläsare så slipper du ladda ner och installera en mjukvara. När du registrerar dig som medlem ger MariaBingo dig 100% på din första insättning. Det innebär att om du sätter din 100 kronor så får du 200 att spela för. Insättningsbonusen gäller upp till 1 300 kronor. Du ska vara medveten om att det inte går att ta ut bonusen. På MariaBingo finns ett omsättningskrav.

Det innebär att alla dina bonuspengar måste omsättas minst 10 gånger innan du kan plocka ut de vinstpengar som du vunnits med hjälp av bonuspengarna. Förutom detta måste du ha satt in minst 100 kronor på ditt konto innan du kan göra ett uttag. Förutom insättningsbonus får 50 kronor att spela för när du registrerar dig på MariaBingo. MariaBingo är en sajt som är full av folk. Den sammanlagda vinstsumman varje dag övergår 1 250 000 kronor. På MariaBingo kan du välja mellan flera olika bingospel, däribland Variant Bingo, Nova Max 8, Treasure Trove, Skandinavisk JP 53 och Skandinavisk SuperBingo. På MariaBingo kan du också chatta med andra bingospelare.

Innan du registrerar dig som medlem på MariaBingo ska du alltid läsa igenom de villkor som finns för spelande på sajten. Ett led i registreringen är att du skaffar dig ett användarnamn och lösenord. Dessa uppgifter måste du ha för att kunna spela på MariaBingo. När det gäller jackpottvinster på MariaBingo så betalas dessa direkt ut till vinnarens konto. Om flera spelare har fått jackpott så delas vinsten lika mellan vinnarna. För att sätta in pengar på ditt konto på MariaBingo kan du använda dig av ditt VISA eller Mastercard.

Du har tre minuter på dig att välja och köpa de brickor som du vill ha för ett spel, som du valt att spela med andra deltagare. Det är mycket smidigt att köpa brickor. Du markerar endast de brickor som du vill ha. Alternativ så kan du klicka på någon av knapparna 6, 12, 18, 24 eller fler för att ange antalet brickor som du önskar att handla. Skulle det vara på så vis att du inte är nöjd med brickornas nummer kan du klicka på den så kallade omsorteringsknappen. På så vis får du nya brickor. När du hittat brickor som du är nöjd med klickar du på köpknappen.

Det är en god idé att då och då göra pauser från sitt spelande på MariaBingo. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att finansiera ditt spelande. Vidare så ska du alltid kunna vara ärlig gentemot familj och vänner och berätta hur mycket som du spelar. Om du märker att du fastnat i en negativ spiral och år dåligt av ditt spelande, så kan det vara en idé att söka professionell hjälp. Om du har några övriga frågor, som du inte tycker besvaras på sajten, kan du ta direkt kontakt med MariaBingo. Du når MariaBingo på telefonnummer 020 – 796 031. Telefonsupporten har öppet mellan måndag till fredag, 16.00 till 20.00.