Miss Bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Miss Bingo ägs av Smooth Capital Investments Limited och drivs av Global Gaming Net (GGN). På sajten Miss Bingo kan du njuta av bingospel när det är som bäst. Innan du börjar spela på Miss Bingo så måste du registrera dig. Om du vill köpa bingobrickor för nästa spel, så gör du det enklast genom att in på ”Next Game”, en informationsruta som ligger uppe i skärmens högra hörn.

Här kan du läsa om detaljerna kring nästa spel samt välja antalet brickor som du vill köpa. Om du skulle vilja förköpa brickor inför kommande spel så kan du göra det upp till tre timmar innan vanliga spel och en vecka innan specialspel. Skulle du vilja stänga ner din dator under tiden då ett bingospel på Miss Bingo pågår, så kan du göra detta. Dina brickor kommer att spelas automatiskt och eventuella vinster kommer att tillföras ditt konto. Den minsta summan som du kan spela för på sajten Miss Bingo är tre cent.

Ju närmare du kommer bingo, desto mer kommer färgen på dina brickor att ändras. När du är tre utrop från att vinna blir brickan grön, två blå och när du är ett utrop från att tvinna så blir brickan röd. I samband med att du får bingo så blir brickan guldfärgad. Om det skulle vara så att få får bingo på Miss Bingo och bara hälften av vinstsumman tillfaller dig, så är detta inget konstigt. Det innebär endast att en annan spelare har haft lika mycket tur som dig. Under tiden som du spelar på Miss Bingo kan du också chatta med de andra deltagarna.

Skulle du få jackpott när du spelar på Miss Bingo så har du flera val. Du kan låta pengarna vara kvar på ditt konto ifall du skulle vilja spela i framtiden. Vidare kan du ta ut pengarna från ditt konto. Att få ut sina pengar från Miss Bingo tar fyra affärsdagar. Under den här perioden har du möjlighet att stoppa ditt uttag och därmed låta pengarna vara kvar på kontot.

Innan du börjar spela på Miss Bingo så ska de alltid noga läsa på vilka villkor som finns. Skulle du ha några frågor om Miss Bingo, som du inte tycker att du får svar på via deras sajt, så kan du höra av dig direkt till företaget. Miss Bingo tar emot frågor via e-post och du skriver till olika adresser beroende av vilken typ av ärende du har. Dessa adresser hittar du på Miss Bingos hemsida.

Om det är så att ditt spelande på Miss Bingo skulle bli destruktivt så kan det vara en god idé att göra ett uppehåll i sitt spelande i några dagar. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att spela på Miss Bingo. Ett tecken på att ditt spelande har gått för långt är att du börjar ljuga för din familj och dina vänner om hur mycket du spelar. Märker du att dina eventuella problem med spelande skulle fortsätta, kan det vara en idé att försöka få professionell vägledning för att komma tillrätta med problemen.