Online bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Att spela bingo online är en företeelse som har blivit allt mer populär under den senaste tiden. Fördelarna med att spela bingo online är att det både är enkelt och roligt. Du skaffar dig ett konto, varpå du fyller på ditt konto med pengar att spela för. Därefter köper du en, eller flera, brickor och anmäler dig till ett spel. Om du blir den som först får alla nummer i en viss ordning, såsom en lodrät eller vågrät rad, är det just du som får ropa “Bingo!”.

Online bingo är också namnet på en sajt som erbjuder bingospel. Sajten har funnits sedan 2003 och är mycket populär i Skandinavien. När du anmäler dig som ny medlem på Online bingo får du 30 kronor att spela för Vidare får du en gratis Online bingo present. Online bingo drivs av St Minver Ltd. De profilerar sig som Europas ledande nätspelsföretag. Den programvara som används bär du spelar på Online bingo är utvecklad av Parlay Entertainment Ltd. Skulle du har några frågor kan du höra av dig direkt till St Minver Ltd. På telefonnummer +350 49552. Vidare kan du ringa till Online bingos kundtjänst på telefonnummer 0200-88 45 06. De har öppet dygnet runt.

Du bestämmer själv när du ska spela online bingo. Det finns en rad olika aktörer som erbjuder bingospelande online. De flesta av dessa erbjuder en bingospelande för en viss summa när du tecknar dig som ny medlem på sajten. I regel brukar du få spela bingo för mellan 30 och 100 kronor. Innan du anmäler dig som medlem på någon bingosajt är det alltid en god idé att surfa in på flera olika sajter som erbjuder onlinebingo och läsa på om de villkor som finns. På många sajter erbjuds bingospel med bara några minuters väntetid.

Du kan också välja den typ av bingospel som passar just dig. Man kan skilja mellan två olika typer av online bingo. I det ena fallet sparar du ner i programvara på datorn varifrån du spelar, i det andra fallet så kan du spela direkt i din browser. På det flesta online bingosajter kan du ställa in en funktion så att du själv inte behöver fylla i din bricka. En annan tjänst som i regel erbjuds är ett chattrum där man kan prata om bingo med andra spelare. Chatten brukar också ha en manager som du kan ställa frågor till om du skulle behöva någon hjälp. När man står i startgroparna för att börja spela bingo online kan det finnas en rad olika uttryck som man inte känner till.

Din bank kallas ofta för cashier och den automatiska inställning som fyller i brickan åt dig kallas för auto-daub. Minimum buy-in är den lägsta summan som du måste betala för att få vara med i ett visst spel och ha chansen att vinna priser. Med termen cash-in-prize menas att priset i ett visst bingospel blir högre ju fler som spelar.

Om du märker att du får problem med ditt bingospelade online, att du sitter framför datorn mest hela dagarna, kan det vara en god idé att göra ett uppehåll på några dagar. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att finansiera ditt onlinebingospelande. Vidare vet du att något är galet om du känner dig tvungen att ljuga för familj och vänner om hur mycket du spelar. Om du inte lyckas bryta den negativa spiralen kan det vara aktuellt att söka professionell hjälp.