Spela bingo Internet

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Bingo är ett spel med en lång historia. Spelet lär ha sitt ursprung i det italienska lotterispelet Giuoco del Lotto d’Italia. I USA fick bingon ett stort genomslag på 1950-talet och efter hand spred sig spelets popularitet även till Sverige, där bingon kan sägas vara en folkrörelse. Under den senaste tiden har det blivit allt mer populärt att spela bingo på Internet. Det finns många svenska och utländska sajter där man kan spela bingo. Att spela bingo är både kul och enkelt. Du bestämmer själv när du vill spela.

Bingo går ut att du köper en bricka med ett förtryckt rutmönster. Sedan dras slumpvisa siffror, varpå den spelar som först får ett siffrorna i ett visst mönster ropar ”Bingo!”. Innan du börjar spela bingo på Internet kan det vara en god idé att undersöka vilka aktörer som finns på marknaden. När du anmäler dig som ny kund på en bingosajt får du i regel en viss summa att spela för. Det brukar oftast vara mellan 30 och 100 kronor. Några av de mest väcklända sajterna är Ladbrokes bingo, Miss bingo, Betsson bingo, Bertil bingo, Unibet bingo och Amigo bingo.

De olika sajterna erbjuder spel med jämna mellanrum och du behöver sällan sitta mer än några minuter innan du kan spela. När du spelar bingo på Internet kan du ofta också diskutera med andra spelare i ett chattrum. Vidare brukar det finnas en manager för chatten som du kan ställa frågor till. Innan du börjar spela bingo på Internet är det mycket viktigt att du läser igenom de villkor som finns angivna för spel på sajten. Generellt fungerar bingospel på Internet på två olika sätt. Antingen kan du spela bingo direkt i din browser eller så kan du ladda ner en programvara och installera den. Innan du börjar spela ska du också för över pengar till ditt bingokonto.

Den elektroniska banken kallas i regel för cashier. För att sätta in, eller ta ut pengar, kan du använda dig av kreditkort, banköverföring eller andra elektroniska tjänster.
När du står i begrepp att börja spela bingo på Internet kan det förekomma en rad uttryck som du inte känner igen. Om du exempelvis använder dig av inställningen auto-daub så innebär detta att programmet automatiskt kryssar i numren åt dig. När du spelar basket bingo så innebär detta att du vinner ett pris istället för pengar. Med cash-in-prize menas att priset blir högre ju fler spelare som deltar i ett visst spelas.

En del av den summa som används för att köpa brickor betalas ut i jackpott. Med minimum buy-in menas den lägsta summan som du måste betala för att köpa brickor. Du ska aldrig låna pengar för att finansiera ditt bingospel på Internet. Vidare kan det vara en god idé att då och då göra pauser från ditt spelande. Har du problem med att håll i dina pengar kan det också vara bra om du gör upp en veckobudget för hur mycket som du får spela. Om själv skulle misslyckas med att komma tillrätta med ditt spelande kan det vara läge att söka professionell hjälp.