Svensk bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Bingo är ett populärt spel med en lång historia. Spelet tros ha sitt ursprung i det italienska lotterispelet Giuoco del Lotto d’Italia på 1500-talet. Den 9 september 1961 arrangerades det första organiserade bingospelet i Sverige. Bingo fick sedan ett enormt genomslag i Sverige under 1960-talet. I Sverige idag finns det omkring 100 bingohallen. Alla dessa bingohallar har ideella föreningar som förmånstagare. Bingospelande i Sverige idag är en folkrörelse. Under 1990-talet spelade var och varannan svensk Bingolotto på TV.

Förutom det traditionella bingospelet så förekommer även spel på värdeautomater. Det är Svenska spel som ansvarar för att kontrollen på automatspelen är densamma som på traditionella bingospel. Under de senaste åren har det blivit alltmer populärt i Sverige att spela bingo online. Det finns en uppsjö av svenska sajter som erbjuder bingospelande. Innan du registrerar dig som medlem på någon av sajterna kan det vara en god idé att surfa runt och jämföra vad de har att erbjuda. På så vis kan du hitta en bingosajt som passar just dig och dina spelvanor.

Svensk bingo, från Blue Cow Production, är en samlingssida för svenska bingospelare. Här kan man läsa om nyheter, hitta adresser samt fördjupa sig i bingons historia. Svensk bingo är en perfekt sajt för dig som vill hålla dig à jour om vad som händer i bingovärlden. Du kan tipsa om en nyhet i bingovärlden till Svensk bingo. Innan du registrerar dig som medlem på Svensk bingo så ska du noga läsa igenom de användarvillkor som finns.

För att kunna bli medlem på Svensk bingo så måste du har fyllt 18 år. I dagsläget är det kommunikationsfunktioner som finns på Svensk bingo gratis. Det finns exempelvis gästböcker och forum. Du ska dock vara medveten om att dessa funktioner kan komma att kosta pengar i framtiden. Om då är fallet kommer du dock att bli informerad om detta först. På Svensk bingo hittar du också en lista över försäljare av bingotillbehör. Vidare har du möjligheten att recensera och rekommendera olika återförsäljare på marknaden. På sajten kan du också läsa om vart pengarna går ifall du spelar på en bingohall jämfört med om du spelar på Bingolotto.

På Svensk bingo är det Svensk lag som gäller. Således är det förbjudet att diskriminera, förtala, uppmana till brott samt systematiskt sprida politik eller religiös propaganda. Vidare får du naturligtvis inte heller lägga ut upphovsrättskyddat material på Svensk bingo. Svensk bingo får inte heller användas för att sprida kommersiella budskap. Vill du annonsera så tar du direkt kontakt med Svensk bingo. På sajten Svensk bingo kan du också hitta mycket information om spelberoende. Om du känner att du börjar må dåligt över ditt bingospelande så ska söka hjälp.