Svenska spel bingo

>>   Bettson bingo erbjuder hög bingobonus

Det statliga bolaget Svenska spel bildades 1997 och verkar inom den reglerade spelmarknaden i Sverige. Svenska spel, som har sitt huvudkontor i Visby, är en sammanslagning av Penninglotteriet och Tipstjänst. Bolaget bedriver sin försäljning genom ombud, bingohallar, pubar men också på Internet. Den statliga avkastningen från Svenska spel ligger på omkring fyra miljarder kronor varje år.

Att spela på Svenska spel bingo är både roligt och enkelt. På sajten kan du välja mellan klassisk bingo, variantbingo och mönsterbingo. På Svenska spel bingo kan du välja att spela mot andra eller mot dig själv. Då du möter andra bingospelare så går den gemensamma potten till den som först för bingo. Skulle du välja att spela mot andra så måste ni vara minst tre personer för att spelet ska dra igång.

Om du väljer att spela mot dig själv finns det en fast vinstplan. Det innebär att ju snabbare du får bingo, desto högre blir din vinst. Insatsen ligger på mellan fem och 30 kronor. Du kan välja att köpa mellan en till sex brickor. På Svenska spel bingo kan du också chatta med din medspelare under spelet gång. För att kunna komma in i chatten måste du dock vara inloggad. Det är av yttersta vikt att du håller en trevlig samtalston när du chattar på Svenska spel bingo. Annars finns det en risk att du blir avstängd från chatten på viss tid eller tillsvidare. På Svenska spel bingo kan du spela bingo och köpa lotter för högst 1 000 kronor per dag.

När du spelar bingo på Svenska spel så behöver du aldrig sitta länge och vänta på att ett nytt spel ska dra igång. Du kan göra dina insättningar på ditt spelkonto med bankkort eller med Internetbank. För att du ska kunna skaffa dig ett spelkonto på Svenska spel bingo krävs det att du har fyllt 18 år. Vidare måste du vara folkbokförd i Sverige. Du får inte ha en förvaltare eller vara försatt i konkurs. Har du några övriga frågor, som du inte tycker besvaras på sajten, kan du höra av dig direkt till Svenska spel. Du når deras kundservice på telefonnummer 0770 – 11 11 11.

Kom ihåg att du då och då ska göra pauser från sajten Svenska spel bingo. Vidare ska du aldrig låna pengar för att finansiera ditt spelande på Svenska spel bingo. Bestäm alltid i förväg hur mycket du ska spela för. Om du märker att du skulle börja må dåligt av ditt spelande så ska du inte tro att dessa problem löser sig utan att du gör något åt dem. Befinner du dig i en negativ spelspiral finns det en risk att du inte bara försätter dig i ekonomiskt trångmål. Det finns också en uppenbar risk att din relation till nära och kära kommer att försämras. Kom således ihåg att du ska söka hjälp i tid för dina spelproblem. På Svenska spel bingo kan du göra ett snabbtest som visar på hur dina spelvanor påverkar dig. Du kan också ringa till Spelberoendes Riksförbund på telefonnummer 020 – 81 91 00.